Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Терміновий збір на операцію: мешканець Болградського району півтора року бореться за життя після моторошної ДТП

10 Вересня 2024 18:00
Ганна Ковальова
Терміновий збір на операцію: мешканець Болградського району півтора року бореться за життя після моторошної ДТП

Родина мешканця села Криничне Дмитра Драгнева просить допомоги у всіх небайдужих, аби повернути до нормального життя рідну людину. 

Дмитра у Криничному добре знають, і згадують про нього як про хорошу та чуйну людину, яка завжди приходила на допомогу, а тепер допомоги потребує він сам.

“Дуже хороший та доброзичливий хлопець з доброю душею, завжди всім допоможе, нікому ніколи ні в чому не відмовляв. У селі в нього прізвисько “Брат”. Не дарма ж його так називають!” – розповів Махалі товариш чоловіка Микола Бойков.

Навесні минулого року Дмитро потрапив у автоаварію, внаслідок чого отримав дуже важкі травми головного мозку, чисельні перелами кісток та впав у кому. Тоді родина, аби врятувати Дмитра, продала усе, що мала, та сплатила лікування.

Зараз, коли стан Дмитра стабілізувався, на нього чекає ще одна операція та тривала реабілітація. В Одеській обласній лікарні її робити відмовилися та доправили чоловіка до приватної клініки. Коштів у родини на лікування вже немає, тож вони звернулися по допомогу до небайдужих.

Навіть невелика сума може допомогти цій родині. Надати посильну допомогу можна на карту Монобанку:

4441 1111 6034 8466 –  Драгнева Марина (рідна сестра Дмитра).

Дмитро до рокової ДТП разом зі своєю сестрою
Поділитись
Зараз читають