Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Памʼяті тих, кого вбила Росія: Ігнатенко Костянтин

09 Вересня 2024 09:00
Лілія Биковська
Памʼяті тих, кого вбила Росія: Ігнатенко Костянтин

Щоранку о 09:00 в Україні оголошено загальнонаціональну хвилину мовчання. Кожен ранок ми згадуємо всіх загиблих внаслідок збройної агресії Російської Федерації.

Сьогодні згадуємо уродженця міста Татарбунари Білгород-Дністровського району Ігнатенко Костянтина, який загинув від рук російських окупантів у червні 2024 року.

Як повідомляє державний навчальний заклад “Татарбунарське професійно-технічне аграрне училище”, народився Костянтин 18 вересня 1995 року у місті Татарбунари. Тут хлопець навчався у загальноосвітній школі № 1. Після здобуття середньої освіти Костянтин пішов здобувати майбутню професію до Татарбунарського професійно-технічного аграрного училища.

З початку повномасштабного вторгнення хлопець, відклавши усі плани на життя у бік, доєднався до лав ЗСУ. Разом із побратимами боронив та виконував свій військовий обов’язок на Донеччині.

Мешканці міста Татарбунари пам’ятають Костянтина як чудову людину: впевненого, відкритого, мужнього, самовідданого та хороброго хлопця, який завжди був за справедливість.

23 червня 2024 року під час виконання бойового завдання в зоні проведення воєнних дій на Донецькому напрямку захисник загинув. 

26 червня у рідному місті воїна провели в останню путь та поховали на місцевому кладовищі з усіма військовими почестями.  

Поділитись
Зараз читають