Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Сьогодні в Болграді починається тижневий кінофестиваль: як долучитись?

08 Вересня 2024 11:11
Ганна Ковальова
Сьогодні в Болграді починається тижневий кінофестиваль: як долучитись?

Сьогодні в Болграді стартує пʼятий Міжнародний етнографічний кінофестиваль “ОКО”. Про це повідомляє інтернет-видання “Махала” з посиланням на організаторів.

Офіційне відкриття кінофестивалю відбудеться сьогодні о 17:00 в Центрі культури та дозвілля (вул. Інзовська, 170). Після цього тут же буде показано перший фільм. Усього кінофестиваль триватиме тиждень – до 15 вересня.

9 вересня відбудеться дискусійна панель: “Культурна спадщина національних меншин — цінний ресурс культурної дипломатії”, танцювальний майстер-клас та показ фільмів на двох локаціях до пізнього вечора.

10 вересня організатори роблять пресконференцію, співочий майстер-клас та показ фільмів на двох локаціях до пізнього вечора.

11 вересня відбудеться дискусійна панель: “Національні будителі/лідери та історія. Що спільного між Україною та Болгарією?” (фокус «ОКО» — порівняння Шевченка і Ботева), танцювальний майстер-клас та показ фільмів на двох локаціях до пізнього вечора.

12 вересня пройде співочий майстер-клас та показ фільмів на двох локаціях до пізнього вечора.

13 вересня пройде танцювальний майстер-клас та показ фільмів на двох локаціях до пізнього вечора.

14 вересня пройде співочий майстер-клас та показ фільмів на двох локаціях до пізнього вечора. Запланований семінар на тему: “Чому в буремні часи хочеться повертатися до свого коріння” СКАСОВАНО.

15 вересня відбудеться показ декількох фільмів, офіційне закриття фестивалю, концертна програма та нагородження переможців.

Ознайомитися з повною програмою можна на офіційному сайті фестивалю у розділі “Розклад”.

Окрім цього усі фільми-учасники можна подивитися на платформі MEGOGO.

Поділитись
Зараз читають