Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Спортсменка з Арциза Анастасія Коваленко виборола срібло у столичному турнірі з боксу

07 Вересня 2024 14:02
Ганна Ковальова
Спортсменка з Арциза Анастасія Коваленко виборола срібло у столичному турнірі з боксу

Нещодавно завершився один із найпрестижніших боксерських турнірів України — «Кубок Києва», де спортсменка з міста Арциз Анастасія Коваленко показала відмінний результат, посівши друге місце. Про це повідомили в пресслужбі Арцизької громади.

Як розповів перший тренер Анастасії, тренер-викладач відділення боксу Арцизької ДЮСШ Владислав Лозанюк, у фінальному поєдинку дівчина зустрілася з досвідченою суперницею, майстром спорту України міжнародного класу, і, хоча поступилася, продемонструвала значний рівень підготовки та відданість спорту.

Нагадаємо, нещодавно Махала розповідала історію спортивного шляху спортсменки. Наразі Анастасія тренується під керівництвом Заслуженого тренера України Віктора Борисовича Петриченка. У співпраці з ним вона продовжує удосконалювати свої навички та готуватися до нових спортивних викликів. Ця співпраця стала важливим кроком для Коваленко в її кар’єрі, оскільки дозволяє їй працювати з досвідченим наставником та готуватися до виступів на найвищому рівні.

Окрім спортивної діяльності, Анастасія здобуває другу вищу освіту в Державному педагогічному університеті (м.Умань).

Одним із головних завдань на найближчий час для Анастасії є підготовка до Чемпіонату України. Цей турнір стане важливим етапом у її кар’єрі, адже за його результатами буде сформована збірна України для участі в континентальному чемпіонаті.

Анастасія є однією з претенденток на місце в команді, і її виступи на попередніх змаганнях дають підстави для великих очікувань.

Зазначимо, нещодавно перший тренер спортсменки випустив у світ книгу про неї.

Поділитись
Зараз читають