Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Мешканець Болградського району зробив на річці дамбу, щоб поливати свій баштан: що йому загрожує

06 Вересня 2024 13:46
Олександра Сергєєва
Мешканець Болградського району зробив на річці дамбу, щоб поливати свій баштан: що йому загрожує

На початку червня 51-річний житель одного з населених пунктів Тарутинської громади вирішив використати місцеву річку для поливу власного баштана. Про це повідомили в поліції.

Він орендував екскаватор  та найняв працівника, якого запевнив, що має дозвільні документи, щоб провести  днопоглиблювальні роботи в руслі річки Анчокрак. Той не перевірив документи та зробив на річці дамбу, перекривши потік водойми.

Після перекриття та розчищення русла річки, зловмисник вивів від водойми до своєї земельної ділянки трубу, яку приховав під виритою землею, та майже три місяці поливав на присадибній ділянці баштан.

Поліцейські встановили, що у результаті протиправних дій чоловік умисно заволодів поверхневим шаром земель загальною площею 0,0150 га, об`ємом 199,1 кубічних метрів із земельної ділянки, що включена до складу водного фонду та належати до комунальної власності.

За цей злочин правопорушнику загрожує до трьох років обмеження волі, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на той самий строк.

Поділитись
Зараз читають