Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Дитячий садок у селі Мирнопілля готовий приймати вихованців: завершено ремонт укриття

02 Вересня 2024 13:15
Олександра Сергєєва
Дитячий садок у селі Мирнопілля готовий приймати вихованців: завершено ремонт укриття

До цього у закладі було укриття, однак воно могло вмістити лише дітей молодших вікових груп, а старші діти були вимушені навчатися онлайн. Тепер всі вихованці закладу зможуть відвідувати дитячий садок. Про це повідомила пресслужба Теплицької сільської ради. 

У сільраді пояснили, що заклад дитячої освіти «Сонечко» в селі Мирнопілля має окремі будівлі – для молодшої та старшої групи. В першій будівлі укриття було, а на реконструкцію другого з місцевого бюджету виділили 165 463 гривень. 

У липні сільська рада провела закупівлю без використання електронної системи і віддала підряд на ремонт ФОП Тарасюк Наталії Володимирівні. Це досить молоде підприємство, яке працює на ринку близько року та базується у Винницькій області. 

Теплицька громада не в перше віддає підрядниці тендери на ремонти – підприємство ремонтувало приміщення у Теплицькій школі №2, у лабораторії КНП “Теплицький ЦПМСД”, міській лікарні та ДЮСШ.

У дитячому садку було виконано роботи з улаштування цементної стяжки, фарбування підлоги, улаштування міжкімнатних перегородок з подальшим фарбуванням стін. 

Наразі роботи з облаштування вже завершені, укриття обладнано всім необхідним – столи, стільці, туалет, умивальник. Тепер діти старшої вікової групи можуть відвідувати садок очно. 

Поділитись
Зараз читають