Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Памʼяті тих, кого вбила Росія: Губський Андрій

01 Вересня 2024 09:00
Лілія Биковська
Памʼяті тих, кого вбила Росія: Губський Андрій

Щоранку о 09:00 в Україні оголошено загальнонаціональну хвилину мовчання. Кожен ранок ми згадуємо всіх загиблих внаслідок збройної агресії Російської Федерації.

Сьогодні згадуємо уродженця селища Тарутине Болградського району Губського Андрія В’ячеславовича, який загинув від рук російських окупантів у лютому 2024 року.

Як повідомляє Тарутинська селищна рада, народився Андрій Вʼячеславович 1 січня 1970 року у селищі Тарутине. Тут чоловік ріс, жив та провів майже усе своє життя і зарекомендував себе як добра та чуйна людина, майстер своєї справи. Був чудовим чоловіком, батьком та дідусем. 

До лав ЗСУ Андрій Вʼячеславович доєднався 21 лютого 2023 року. Проходив службу у зоні бойових дій в Донецькій області. Був водієм БТР, виконував важливу місію – вивозив поранених з поля бою. 

Під час виконання своїх військових обов’язків на сході країни захисник отримав важке поранення та був шпиталізований до лікарні міста Харків. 21 лютого 2024 після відчайдушних спроб лікарів врятувати життя військовослужбовця, його серце зупинилося. 

29 лютого воїна провели в останню путь та поховали у рідному селищі на місцевому кладовищі, віддавши загиблому належну шану. Вдома у захисника залишилась мати, дружина, сестра, брат, син та троє онуків. 

Поділитись
Зараз читають