Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Спортсмени з півдня Одещини організували збори на узбережжі Чорного моря (Відео)

01 Вересня 2024 16:01
Валерій Гайдаржи
Спортсмени з півдня Одещини організували збори на узбережжі Чорного моря (Відео)

Минулого тижня в селі Приморське Ізмаїльського району пройшли спортивні збори декількох команд з півдня Одещини. Про це повідомляє інтернет-видання Махала. 

З 19 по 26 серпня в селі Приморське відбулися спортивні збори, на яких зібралися представники кількох команд. У заході взяли участь команда з бразильського джиу-джитсу «Atos Ukraine» з міста Болград, команда з карате «Сварожичі» з міста Ізмаїл та 2 команди «Ахілл» з міст Вилкове та Кілія. Загалом до зборів приєдналося понад 40 юних спортсменів.

“У воєнний час у нас не так багато змагань, тому діти в основному тренуються зі своїми однокомандниками. Я вважаю, що спортивні збори мають проводитися щороку, щоб діти мали більше можливостей для соціалізації. Цього року я разом з тренерами з карате Миколою Кожухарем та Петром Волинщиковим втілили в життя ідею організації таких зборів та провели їх. Хочу подякувати всім, хто допоміг нам реалізувати цей захід”, – розповіла інтернет-виданню “Махала” тренерка з бразильського джиу-джитсу Тетяна Колєва.

Детальніше дізнатись про цей спортивний захід можна у нашому відеосюжеті.

Фото: Микола Кожухар, Петро Волинщиков, Тетяна Колєва

Поділитись
Зараз читають