Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Саратські освітяни закликали не купувати їм квіти, а спрямувати кошти на допомогу ЗСУ

30 Серпня 2024 16:15
Алла Корінь
Саратські освітяни закликали не купувати їм квіти, а спрямувати кошти на допомогу ЗСУ

Саратський ліцей виступив з ініціативою та оголосив про проведення  1 вересня благодійної лінійки з нагоди Дня знань. “Замість квітів вчителям – донатьте на ЗСУ! ” – закликали ініціатори, представники як педагогічного колективу, так  і учнівського активу. 

У фоє школи для цього буде розміщено скриньку для донатів. “Не забувайте, що ми живемо, можемо робити свої звичайні буденні речі тільки завдяки нашим воїнам, тож їм безупинно потрібна наша підтримка та допомога. Доєднуйтесь до збору!  – пояснила важливість акції педагогиня Марія Сухарська. 

Ідею жваво підхопили і в інших селах громади, як в навчальних закладах, так і серед батьків, загалом громадськості. З проханням долучитися до благодійної акції “1 вересня – без квітів” та задонатити на потреби ЗСУ до батьків і учнів звернувся педагогічний колектив Михайлівського ЗЗСО. Скриньку для збору коштів буде встановлено на подвір’ї школи. “Пам’ятайте, кожна гривня наближає Перемогу. Дякуємо ЗСУ за можливість вчити і вчитися!” – від імені педагогів зауважила Людмила Зубак. 

“В нашій Зорянській школі цей проєкт був введений ще минулого навчального року на останньому дзвонику. І ми, батьки, підтримали цю ініціативу. Продовжимо і на разі. Наші хлопці-захисники – наше майбутнє!” – відгукнулася Марія Коваленко з Зорі.

Поділитись
Зараз читають