Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Мешканець Городненської громади повстане перед судом за зберігання бойової гранати

30 Серпня 2024 15:50
Ганна Ковальова
Мешканець Городненської громади повстане перед судом за зберігання бойової гранати

Поліцейські скерували до суду обвинувальний акт відносно жителя Болградського району за незаконне поводження з бойовими припасами. За зберігання вдома осколкової гранати йому загрожує до семи років ув’язнення. Про це повідомили у поліції.

Відпрацьовуючи оперативну інформацію про те, що 29-річний житель одного з сіл Городненської громади зберігає вдома бойові припаси, поліцейські провели за місцем його мешкання санкціонований обшук. У спальній кімнаті під ліжком правоохоронці виявили корпус гранати з запалом, які є конструктивно сумісними та в сукупності утворюють придатну до вибуху ручну осколкову гранату РГД-5. Це підтверджено експертним висновком, йдеться в повідомленні.

Начальник Болградського районного відділу поліції Роман Михайлов повідомив, що чоловік вже має судимості за хуліганство та розбій, звільнився минулого року з місць позбавлення волі, де відбув шість з половиною років.

Поліцейські вже висунули йому обвинувачення у носінні, зберіганні, придбанні бойових припасів без передбаченого законом дозволу. Досудове розслідування завершено, а обвинувальний акт скеровано до суду.

Поділитись
Зараз читають