Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Змагання між вулицями: у селі Виноградівка Арцизької громади відновили давню традицію та провели спортивні перегони

28 Серпня 2024 10:55
Олександра Сергєєва
Змагання між вулицями: у селі Виноградівка Арцизької громади відновили давню традицію та провели спортивні перегони

Захід відбувся на минулих вихідних у Виноградівці та об’єднав усіх мешканців села. Жителі кожної з вулиць зібралися у команди та провели спортивні турніри з різних дисциплін. Про це повідомила пресслужба Арцизької міської ради. 

Програма змагань включала турніри з більярду, шахів, шашок, тенісу та футболу. Така різноманітність дозволила кожному проявити себе та показати свої навички. 

До участі в змаганнях долучився й міський голова Арциза Сергій Парпуланський, та навіть виборов перемогу у турнірі з шахів. У турнірі з більярду перемогу виборов Жеков Дмитро, у тенісі найкращий результат показав Топал Віталій, у шашках – Іовчев Леонід. 

Також було проведено змагання з футболу, де окремо виділили гру воротаря Дмитра Север’янова, гравця Данилу Чебана, нападника Дмитра Радулова, бомбардира Геннадія Димитрова та захисника Адама Чебана. 

За результатами всіх змагань, перше місце виборола збірна команда вулиці Миру, друге місце посіла збірна команда вулиці Шкільна, а третє дісталося команді з вулиці Першотравнева. 

Захід не тільки відродив добрі традиції, але й показав, що такі події здатні об’єднувати покоління, зміцнювати зв’язки між мешканцями та наповнювати село життям і радістю.

Поділитись
Зараз читають