Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Мешканець Болградського району вирощував у дворі наркотики, а вдома влаштував наркопритон

26 Серпня 2024 15:05
Ганна Ковальова
Мешканець Болградського району вирощував у дворі наркотики, а вдома влаштував наркопритон

Чоловіку повідомили про підозру одразу за чотирма статтями та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне йому загрожує до 10 років позбавлення волі. Про це повідомили у поліції.

31-річний житель одного з сіл Болградської громади організував вдома на кухні місце з саморобним приладдям для вживання наркотичних засобів і збирав там наркозалежних людей. 

Дізнавшись це, правоохоронці навідалися до чоловіка та дізналися, що окрім цього він ще й вирощує наркотичні речовини на своєму городі. Загалом слідчі вилучили з маєтку правопорушника 435 рослин маку, 56 рослин конопель, близько 240 г канабісу та пристрій для вживання наркотиків із їх залишками.

Спочатку суд обрав чоловіку запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, однак той його порушив – прийшов додому до своєї матері та скоїв підпал 375 тюків з сіном та соломою. Тож до списку його проступків додали ще одну статтю.

Після підпалу правоохоронці знову навідалися до підозрюваного і знову знайшли в нього наркотики – 25 грамів канабісу. 

Наразі чоловіку повідомлено про підозру у організації місця для вживання наркотиків, вирощуванні маку та конопель, виготовленні канабісу та знищенні чужого майна шляхом підпалу. Запобіжний захід з домашнього арешту замінили на тримання під ватою, де він перебуватиме до суду.

Правоохоронці зазначили, що чоловік вже був судим раніше за за незаконне зайняття рибним промислом. Тоді йому надали іспитовий строк тривалістю 1 рік, однак зараз він ризикує сісти за ґрати. 

Поділитись
Зараз читають