Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Місце для розвитку фото-відео навичок: у Білгород-Дністровському відкрився Молодіжний творчий простір 

21 Серпня 2024 10:07
Олександра Сергєєва
Місце для розвитку фото-відео навичок: у Білгород-Дністровському відкрився Молодіжний творчий простір 

На базі Білгород-Дністровської бібліотеки-філії ім. Нечуй-Левицького відбулося урочисте відкриття молодіжного простору. Про це повідомила Білгород-Дністровська міська рада.

Творчий простір об’єднує сучасну фото-відео студію та енергонезалежний коворкінг. 

Приміщення оснащено новітнім обладнанням, зокрема фотокамерою, смартфоном, студійним освітленням, екшн-камерою, ноутбуками, кольоровими принтерами, мікрофонами, фотобоксами різних розмірів, гнучким дзеркалом поворотними столами для 3D знімання, фотофонами, офісними меблями, електрочайником та кавоваркою для комфортних перерв. 

Крім цього, простір оснащений автономною сонячною електростанцією потужністю 5 кВт, що дозволить забезпечувати стабільне електропостачання навіть в умовах аварійних та екстрених відключень.

У просторі молодь зможе  брати участь у тренінгах, майстер-класах, а також отримувати підтримку для розвитку своїх творчих ідей.

Простір працює з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 15:00 за попереднім бронюванням, яке можна зробити за посиланням

В реалізації проєкту допомогли Міжнародна організація з міграції (МОМ) та Агентство США з міжнародного розвитку USAID Ukraine «Протидія торгівлі людьми та надання допомоги вразливим групам населення в Україні».

Поділитись
Зараз читають