Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Болградська лікарня продовжує залучати до співпраці молодих спеціалістів

08 Серпня 2024 17:05
Наталя Іванова
Болградська лікарня продовжує залучати до співпраці молодих спеціалістів

З 1 серпня до колективу Болградської лікарні приєднався молодий лікар-уролог, а наступного місяця лікарня поповниться ще одним фахівцем – лікарем-гінекологом. Про це повідомив генеральний директор лікарні Віктор Дішлі під час апаратної наради. 

Наразі у Болградській центральній районній лікарні  налічується одинадцять лікарів-інтернів – це рекордна кількість молодих фахівців у штаті за всю історію лікарні. А наступного місяця їх стане 12, адже приїде молодий лікар-гінеколог, що працюватиме на УЗД-апараті.

Минулого року до колективу лікарні долучився правнук легендарного хірурга, молодий лікар-гінеколог Олександр Тошкін та лікарка-отоларинголог Анастасія Карачебан. 

У кожного з них відчувається настрій та прагнення  працювати саме у нашому медзакладі. Важливо лише продовжувати мотивувати їх та підтримувати”, – зазначив Віктор Дішлі.

Відмітимо, щоб заохотити молодих фахівців залишатися працювати у Болграді, їм надавали житло. Проте надати його кожному не має змоги, а забезпечити дах над головою необхідно кожному лікарю.

Тому під час наради було порушено питання щодо реконструкції будівлі, де колись планувалося відродити гуртожиток для медичних працівників. Після розробки проєктно-кошторисної документації міська рада буде шукати спонсорів на будівництво. 

Нагадаємо, гуртожиток медиків планували переобладнати під квартири, але планам не судилося збутися, а тому будівля великих надій стала будівлею великих розчарувань.

Поділитись
Зараз читають