Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Памʼяті тих, кого вбила Росія: Грицанов Антон

04 Серпня 2024 09:00
Лілія Биковська
Памʼяті тих, кого вбила Росія: Грицанов Антон

Щоранку о 09:00 в Україні оголошено загальнонаціональну хвилину мовчання. Кожен ранок ми згадуємо всіх загиблих внаслідок збройної агресії Російської Федерації.

Сьогодні згадуємо мешканця міста Вилкове Ізмаїльського району Грицанова Антона, який загинув від рук російських окупантів у квітні 2024 року.

Як повідомляє Ізмаїльська районна державна адміністрація, народився Антон у 1988 році. З початку повномасштабного вторгнення добровільно приєднався до лав ЗСУ. 

Серед побратимів військовий отримав прізвисько “Фокус”. Антон боронив країну на найнебезпечніших ділянках фронту, зокрема на Донеччині. 

З квітня 2024 року молодший сержант Грицанов вважався безвісти зниклим, що давало надію родині військового ще побачити його живим. Однак, наприкінці травня рідні отримали офіційне підтвердження загибелі захисника внаслідок бойових дій поблизу населеного пункту Часів Яр Донецької області. 

24 травня у місті Вилкове воїна провели в останню путь та поховали на місцевому кладовищі, віддавши йому належну шану. 

Нещодавно у рідному місті захисника зʼявилася вулиця, названа на його честь. Рішенням начальника Одеської ОВА вулиця 28 червня відтепер названа на честь Антона Грицанова.

Поділитись
Зараз читають