Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В Рені зупинилося серце директора ДП “Ренійський порт” Строя Сергія

03 Серпня 2024 12:09
Ганна Ковальова
В Рені зупинилося серце директора ДП “Ренійський порт” Строя Сергія

Вчора, 2 серпня, після тривалої хвороби пішов з життя директор ДП “Ренійський морський торговельний порт” Строя Сергій Костянтинович. Про це повідомляє інтернет-видання “Махала” з посиланням на Ренійську міську раду.

“З глибоким сумом повідомляємо, що 2 серпня перестало битися серце одного з корифеїв морської галузі Строї Сергія Костянтиновича, директора ДП “Ренійський Морський Торговельний Порт”. Високий професіонал, людина слова та справи, честі та обов’язку Сергій Строя, присвятив своє життя розвитку та вдосконаленню портової інфраструктури, зробивши неоціненний внесок у процвітання морської галузі. Його відхід — це непоправна втрата не лише для портів Дунайського регіону, де він працював з особливою старанністю, але й для всієї портової спільноти нашої країни”, – зазначили в пресслужбі Ренійської громади.

В асоціації портів України повідомили, що Сергій Констянтинович пішов з життя у віці 62 років після тривалої хвороби.

Сергій Костянтинович був членом Ради Асоціації портів України «УКРПОРТ», Почесним працівником транспорту України. Він обіймав посаду директора Ренійського порту декілька разів. Вперше керував держпідприємством з липня 2013 року до вересня 2019 року. Після цього обійняв посаду заступника начальника Ізмаїльської філії Адміністрації морських портів України (АМПУ) з операційної діяльності та у березні 2023 року повернувся до роботи у Ренійському порту.

Прощання із Сергієм Костянтиновичем пройде 4 серпня о 12:00 годині за адресою: м. Рені, вул. Дунайська, 23 (морський вокзал)

Поділитись
Зараз читають