Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Двоє мешканців Білгород-Дністровського району повстануть перед судом за крадіжку трактора та мопеда

03 Серпня 2024 11:11
Ганна Ковальова
Двоє мешканців Білгород-Дністровського району повстануть перед судом за крадіжку трактора та мопеда

Білгород-Дністровський суд прийматиме рішення стосовно  52-річного жителя Лиманської громади та 36-річного мешканця райцентру, які підозрюються у незаконному заволодінні транспортними засобами. Про це повідомляє інтернет-видання “Махала” з посиланням на пресслужбу поліції.

Перша подія мала місце у травні поточного року. 52-річний житель Лиманської громади побачив у полі трактор свого 39-річного знайомого, який винен був йому гроші за зерно, однак тривалий час не розраховувався. Тож чоловік вирішив забрати сільськогосподарську техніку боржника собі. Підійшов до трактора, яким керував найманий працівник останнього, попросив водія вийти до нього, сів за кермо і поїхав геть.

Друга подія сталася наприкінці червня. 36-річний житель міста Білгород-Дністровський звинуватив свого 34-річного знайомого у незаконному заволодінні мопедом його товариша. Аби спростувати звинувачення, чоловік поїхав з ним до себе додому, і той переконався, що чужого двоколісника в нього немає. Втім, товариш виявив на подвір’ї мопед, що належав сину господині, завантажив його в автомобіль і поїхав геть.

Після того, як потерпілі звернулися до поліції, правоохоронці розшукали зловмисників та повернули транспортні засоби власникам. Поліцейські висунули чоловікам обвинувачення у незаконному заволодінні транспортним засобом за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України. Їм загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Поділитись
Зараз читають