Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Жахливу дорогу між Болградом та Василівкою відремонтували (Фото) 

01 Серпня 2024 11:00
Софія Чебан
Жахливу дорогу між Болградом та Василівкою відремонтували (Фото) 

Нещодавно читачі інтернет-видання “Махала” повідомили нам, що на дорозі між населеними пунктами Болград, Каракурт та Василівка нарешті розпочалися ремонтні роботи. Аби підтвердити цей факт, наші журналісти виїхали на місце.

“На початку літа я їхала з Одеси в Болград. Дорога була дуже важка, ми 8 годин простояли на Паланці під сонцем, і ось коли до дома залишалося близько десяти кілометрів, я ледь не втратила колесо на автівці. Ями були дуже глибокі. Також були ділянки, які просто неможливо було обʼїхати, не будо де, бо дорога вздовж і впоперек в ямах. В цей день я на цій ділянці бачила дві автівки на узбіччі, які стояли на домкратах, а біля них кружляли хлопці, мабуть, ремонтували їх чи чекали на спеціалістів. Вже стільки років ці ділянки траси знаходяться в такому жахливому стані, що коли я побачила, що їх ремонтують – я не могла повірити своїм очам” –  поділилася з виданням мешканка Болграда Ганна К., яка є водійкою легкового авто. 

Дорога між містом Болград та селом Василівка, лютий 2024. Фото: Махала
Дорога між містом Болград та селом Василівка, лютий 2024. Фото: Махала

Виявилося, що на трасі Т-16-06 дійсно проведені ремонтні роботи. Від глибоких ям залишилися лише спогади. В Болградській районній держадміністрації повідомили, що з бюджету району гроші на ремонт цієї ділянки дороги не виділялися.

“Дорога була відремонтована за кошти Служби відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області. Скільки було виділено грошей з держбюджету ми не знаємо”, – розповів Махалі перший заступник голови Болградської РВА Валерій Єребакан.

Дорога між містом Болград та селом Василівка, липень 2024. Фото: Махала
Дорога між містом Болград та селом Василівка, липень 2024. Фото: Махала

Нагадаємо, у нещодавньому інтерв’ю для нашого видання начальник Болградської районної військової адміністрації Михайло Шарафаненко зазначив, що ремонтом доріг  державного значення (з літерою “Т) займається Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області, а кошти на відновлення доріг виділяються з державного бюджету. Але в цьому році вільних грошей немає, тому що всі вони направлені на допомогу армії

“Якщо дороги державного значення і будуть ремонтуватися, то за резервні кошти, або за кошти міжнародних партнерів”, – зазначав тоді в інтерв’ю Михайло Шарафаненко.

Процес ремонту дороги між містом Болград та селом Василівка, липень 2024.
Поділитись
Зараз читають