Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

На трасі Одеса-Рені внаслідок автоаварії постраждало шестеро людей, троє з яких – діти 

29 Липня 2024 16:30
Ганна Ковальова
На трасі Одеса-Рені внаслідок автоаварії постраждало шестеро людей, троє з яких – діти 

Автомобільна аварія сталася сьогодні, 29 липня, на автодорозі сполученням Одеса – Рені поблизу села Монаші Маразліївської громади. Про це повідомили у поліції.

47-річний водій легкового автомобіля «Volkswagen» не переконався у безпечності маневру і виїхав з правого узбіччя на праву смугу перед вантажним автомобілем «DAF». 

Щоб уникнути зіткнення  26-річний водій «DAF» виїхав на зустрічну смугу, однак водій, який його підрізав, також виїхав на зустрічну, щоб здійснити розворот, тож зіткнення було не оминути. 

В легковому автомобілі окрім водія перебувало ще п’ятеро пасажирів: 45-річна дружина, 9-річна донька та 7-річний син, а також 43-річна сусідка та її 7-річна донька. Усі отримали травми різного ступеня важкості. 

Багатьом з постраждалих допомогу було надано на місці, а ось 9-річну дівчину, яка отримала більш серйозні травми, госпіталізували до найближчої лікарні. 

Кермувальник вантажівки не постраждав. Перевірка обох водіїв на стан сп’яніння показала, що вони були тверезі.

Наразі слідчі встановлюють усі обставини автопригоди, щоб надати справі необхідну правову кваліфікацію. На час слідства транспортні засоби поміщено на арештмайданчик і призначено низку експертиз.

Поділитись
Зараз читають