Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Ображав, бив та погрожував вбити: домашнього тирана з Білгород-Дністровського району судитимуть за насильство над співмешканкою

Ображав, бив та погрожував вбити: домашнього тирана з Білгород-Дністровського району судитимуть за насильство над співмешканкою

За скоєне чоловікові загрожує покарання у вигляді громадських робіт або навіть позбавлення волі. Про це повідомили у поліції

38-річний житель Білгород-Дністровського району після вживання спиртних напоїв щоразу вчиняв скандали вдома та ображав свою  33-річну співмешканку. 

Жінка неодноразово зверталася по допомогу до правоохоронців, але ситуація навпаки погіршувалася – від словесних образ чоловік перейшов на фізичні: давав жінці ляпаси, штовхав її, а після почав погрожувати її вбити. 

Відносно кривдника поліцейські тричі складали адміністративні протоколи та двічі виписували термінові заборонні приписи, які забороняли чоловіку наближатися до жінки, однак нічого не змінювалося – домашнє насильство в родині набуло систематичного характеру.

Аби нарешті вгамувати кривдника, правоохоронці відкрили щодо нього кримінальне провадження. Наразі йому повідомлено про підозру в умисному систематичному вчиненні психологічного насильства. 

Чоловіку загрожує від 150 до 240 годин громадських робіт або до п’яти років пробаційного нагляду, або до п’яти років обмеження волі, або до двох років позбавлення волі.

Головне фото демонстративне

Поділитись
Зараз читають