Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Викладачка з Тарутинщини виховує майбутніх екоактивістів

22 Липня 2024 13:00
Ганна Ковальова
Викладачка з Тарутинщини виховує майбутніх екоактивістів

В Тарутинській громаді вже декілька років веде свою діяльність місцева екоспільнота. Активісти періодично влаштовують різноманітні акції та на постійній основі збирають пластик. Нещодавно до них доєдналися діти.

Як повідомив у Фейсбуці екоактивіст з селища Тарутине Ігор Коев, нещодавно до нього звернулася викладачка Тарутинського професійного аграрного ліцею Марія Бардук. Жінка розповіла, що діти, які живуть по сусідству, активно збирають кришечки від пластикових пляшок та самі ПЕТ-пляшки і дуже хочуть їх спрямувати на благе діло та передати Ігорю.

“Я просто був у захваті від цієї новини та безмежно гордий тим, що в нашому суспільстві все більше і більше з’являються ековихованих діточок, які своїм прикладом іноді надихають навіть дорослих та спонукають до дій. Отже, представляю вам нову команду активних, сумлінних та перспективних наших земляків, на прикладі яких ми можемо бути спокійні за наше екологічне майбутнє, а саме: Топал Ельдар, Сілоч Ілля, Іоргова Катерина, Візняк Іван. Безмежно дякую вам, наше маленьке велике екологічне майбутнє”, – поділився Ігор Коев.

Він також подякував Марії Опанасівні за те, що саме вона виступила в ролі натхненниці для дітей.

“Безмежна подяка активній натхненниці Бардук Марії Апанасівні за позицію, за нову команду однодумців, за талант, за організаційні здібності!” – зазначив Ігор.

Зазначимо, екоактивістська спільнота Тарутинщини минулого року встановила перший блок-кошик для роздільного збору вторинної сировини біля місцевого кладовища. Окрім цього вони періодично проводять акції зі збору кришечок від пляшок або ж збір відпрацьованих батарейок, акумуляторів та інш.

Поділитись
Зараз читають