Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

У Суворовській громаді розпочалося голосування за проєкти «Громадський бюджет»: що пропонує громадськість та як долучитися

20 Липня 2024 10:00
Наталя Іванова
У Суворовській громаді розпочалося голосування за проєкти «Громадський бюджет»: що пропонує громадськість та як долучитися

Суворовська громада розпочала голосування за проєкти конкурсу “Громадський Бюджет”. Про це повідомляє видання «Махала» з посиланням на Суворовську громаду. На голосування пропонується сім проєктів.

“Зелений клас” (селище Суворове)

Проєкт націлений на створення  комплексу “Зеленого класу” під відкритим небом на території Суворовського ліцею, який усі учасники освітнього процесу та мешканці громади зможуть використовувати для проведення зустрічей, зборів, концертів, акцій на свіжому повітрі, спортивних змагань.

Автор проєкту Леонора Терзієва

Вартість проєкту – 397974,8 грн.

“Оазис Сквер – відкритий громадський простір” (Селище Суворове)

Проект “Оазис Сквер – відкритий громадський і культурний простір” спрямований на облаштування локації поруч з Будинком культури, яка забезпечить умови для створення відкритого сучасного громадського та культурного простору для жителів і гостей селища та громади.

Автор проєкту  – Людмила Стефанова.

Вартість проєкту – 495 000,00 грн.

Вічний спокій (селище Суворове)

Проект спрямований на облаштування та проведення реконструкції парадної частини
цвинтаря в с. Суворове до кінця 2025 року.

Автор проєкту – Вероніка Чобан.

Вартість проєкту – 255 112 грн.

«Зелена мрія» (село Старі Трояни)

Мета проекту – покращити візульний вигляд центральної вулиці, створити комфортну атмосферу завдяки вертикальному озелененню рослин ампельних видів та насадженню дерев, що допоможе покращити вигляд цієї ділянки населеного пункту, покращити стан вулиці села.

Автор проєкту – Світлана Карайван

Вартість проєкту – 156(100 грн.

«СПОРТ – впевнений крок в майбутнє» (село Приозерне)

І проєкт передбачає облаштування спортивного майданчика для занять спортом та активного дозвілля. Це буде поле для гри у футбол, волейбол, баскетбол та інші. Створення сучасного майданчика сприятиме зміцненню здоров’я учнів, підвищенню самооцінки та самореалізації.

Автор проєкту – Ірина Прокопенко.

Вартість проекту- 126 000грн.

«Затишний куточок» (село Нова Покровка)

Проєкт передбачає облаштування та освітлення зони відпочинку, яка знаходиться у центрі села, для загального користування мешканцями села та його гостями.

Автор проєкту – Яна Єремія.

Вартість проєкту – 92 200.00 грн.

«Зелені легені села Острівне-зелені легені планети Земля»

«Зелені легені села Острівну – зелені легені планети Земля» – проєкт створення полезахисної лісової полоси за межами села Острівне, у північно-західному напрямку.

Автор проєкту –  Дар’я Добрєва.

Вартість проєкту – 102 000 грн.

Голосувати можна як в паперовому, так і в електронному вигляді.

Для голосування в паперовому вигляді потрібно прийти до пункту голосування, який знаходиться в Будинку культури кожного населеного пункту, де можна ознайомитися з проєктами, які будуть надруковані. При собі потрібно мати документ, що засвідчує вашу особу (паспорт або ID-картку). Одна людина може проголосувати за 1 великий та 2 маленькі проєкти.

Для голосування в електронному вигляді потрібно перейти за посиланням , зареєструватися та проголосувати за обрані проєкти на платформі “Громадський Бюджет”.

Відео як авторизуватися на платформі: https://www.youtube.com/watch?v=BoOEGgfklMM

Голосування триватиме з 15 липня по 4 серпня.

З питаннями можна  звернутися до спеціаліста відділу проєктного менеджменту, інвестицій та трансформації Суворовської селищної ради Владислава Кулаксиза за номером 0680482671

Поділитись
Зараз читають