Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Мешканцю Білгород-Дністровського району загрожує до 15 років в’язниці за вбивство приятеля

Мешканцю Білгород-Дністровського району загрожує до 15 років в’язниці за вбивство приятеля

Подія сталася на початку квітня в одному з населених пунктів Сергіївської територіальної громади. Приводом для вбивства стало те, що потерпілий образливо висловлювався щодо дружини друга. Про це повідомили у поліції

В ході досудового розслідування було встановлено, що під час спільного вживання алкогольних напоїв між 54-річним чоловіком та його 49-річним гостем виникла сварка через те, що останній  погано відзивався про дружину господаря, якої на той час вдома не було.

Щоб захистити гідність дружини, господар схопив зі стола ніж і вдарив ним гостя. Удар прийшовся у район грудної клітини, що спровокувала гостру кровотечу, від якої чоловік загинув на місці.

Коли він зрозумів, що накоїв, то сам зателефонував до поліції, а коли правоохоронці прибули на місце, то зізнався у злочині. Чоловіка затримали та помістили під варту на час слідства. 

Наразі правоохоронці зібрали достатньо доказів та висунули чоловіку обвинувачення в умисному вбивстві. Обвинувальний акт скеровано до суду. Чоловіку загрожує  від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Поділитись
Зараз читають