Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В Ренійській громаді сталася масштабна пожежа: згоріли покинуті будівлі та 2,5 гектари землі

13 Липня 2024 13:45
Ганна Ковальова
В Ренійській громаді сталася масштабна пожежа: згоріли покинуті будівлі та 2,5 гектари землі

Ввечері 12 липня до рятувальників ДСНС надійшло повідомлення про пожежу в селі Нагірне Ренійської громади Ізмаїльського району. На місце виклику відправилися ренійські вогнеборці та команда пожежної охорони села Котловина. Про це повідомляє інтернет-видання “Махала” з посиланням на пресслужбу ГУ ДСНС в Одеській області.

Приїхавши на виклик рятувальники побачили, що на вулиці Енергетиків горить суха трава та закинуті будівлі. Завдяки оперативним діям вогнеборців вдалось врятувати від вогню поряд розташовані житлові будинки.

Усього вогонь знищив 2 закинуті будівлі, 4 надвірні споруди та суху траву на загальній площі 2,5 га. Причина пожежі встановлюється. Загиблих та постраждалих немає.

На допомогу до рятувальників також приєдналися робітники місцевої житлово-комунальної служби та агропідприємець (СВК “Авангард”), який виділив на підмогу одну одиницю техніки та водія.

Усього з вогнем боронилися 12 рятувальників з Ренійського відділку ДСНС, 6 осіб з місцевої пожежної охорони, двоє комунальників та один чоловік від сільськогосподарського виробничого кооперативу. Аби ліквідувати пожежу довелося залучити 7 одиниць техніки.

Нещодавно інтернет-видання “Махала” розповідало про роботу Ренійської пожежної охорони. З якими викликами зустрічаються вогнеборці та які найбільші пожежі доводилося гасити – читайте за посиланням.

Головне фото демонстративне

Поділитись
Зараз читають