Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Черги біля КПП “Паланка” зникли, – Ізмаїльська РВА

09 Липня 2024 17:15
Ганна Ковальова
Черги біля КПП “Паланка” зникли, – Ізмаїльська РВА

Черги на трасі Одеса-Рені на ділянці дороги біля КПП “Паланка” зникли. Про це повідомили в Ізмаїльській районній військовій адміністрації.

“Нещодавно значного резонансу набула ситуація з довготривалим очікуванням у черзі на проїзд ділянкою державного кордону Республіки Молдова біля села Паланка на трасі Одеса-Рені. За розпорядженням голови Одеської обласної державної адміністрації Олега Кіпера роботу прикордонного пункту пропуску було врегульовано, черги зникли”, – повідомили у РВА. 

У пресслужбі зазначили, що сьогодні на цій ділянці дороги триває розчищення і розширення території майданчика для відстою транспортних засобів та благоустрій території.

Нагадаємо, раніше Махала писала, що поїздка до Татарбунарів, Ізмаїлу, Болграда або Рені для чоловіків перетворилася на справжній квест. Причина — КПП за селом Маяки, де прикордонники фактично не пропускають військовозобов’язаних без відповідних документів, які бажають транзитом перетнути українсько-молдовський кордон. Для того, щоб перетнути цю ділянку траси потрібно отримати спеціальний пропуск. Через це тут скупчувалися величезні черги, в яких охочі відвідати Бессарабію проводили в середньому декілька годин.

Поділитись
Зараз читають