Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Памʼяті тих, кого вбила Росія: Скиба Анатолій

08 Липня 2024 09:00
Лілія Биковська
Памʼяті тих, кого вбила Росія: Скиба Анатолій

Щоранку о 09:00 в Україні оголошено загальнонаціональну хвилину мовчання. Кожен ранок ми згадуємо всіх загиблих внаслідок збройної агресії Російської Федерації.

Сьогодні згадуємо мешканця села Нова Некрасівка Ізмаїльського району Скибу Анатолія Федоровича, який загинув від рук російських окупантів у травні 2024 року.

Як повідомляє Саф’янівська сільська територіальна громада, ще до початку повномасштабного вторгнення Анатолій брав участь в багатьох миротворчих місіях ООН: у Ліберії, Кот-д’Івуар та Конго. Чоловік мав звання майора, старшого інженера інженерно-авіаційної служби і мужньо боронив рідну країну на найзапекліших ділянках фронту. 

Анатолій був хорошою людиною: добрим, мудрим, розсудливим, спокійним та безстрашним чоловіком, до якого завжди можна було звернутися за порадою чи допомогою. 

11 травня 2024 року у бою з ворогом у Васильківському районі Дніпропетровської області захисник загинув. 19 травня в селі Нова Некрасівка воїна провели в останню путь та поховали на місцевому кладовищі, віддавши йому належну шану. 

Поділитись
Зараз читають