Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Памʼяті тих, кого вбила Росія: Городецький Василь 

10 Червня 2024 09:00
Лілія Биковська
Памʼяті тих, кого вбила Росія: Городецький Василь 

Щоранку о 09:00 в Україні оголошено загальнонаціональну хвилину мовчання. Кожен ранок ми згадуємо всіх загиблих внаслідок збройної агресії Російської Федерації.

Сьогодні згадуємо уродженця села Міняйлівка Білгород-Дністровського району Городецького Василя, який загинув від рук російських окупантів у квітні 2024 року. 

Як повідомляє Петропавлівська об’єднана територіальна громада, народився Василь 29 лютого 1996 року в селі Міняйлівка Петропавлівської сільської громади. Навчався в тутешній школі. 

Незважаючи на відсутність військового досвіду, хлопець з перших днів повномасштабного вторгнення вступив до лав ЗСУ в місті Одеса.

Василь був дуже добрим, завжди оптимістично налаштованим, прагнув всім допомогти та підставити своє плече. Він вірив у перемогу нашої країни і тому своїми зусиллями наближав її. 

16 квітня 2024 року під час чергового виконання бойового завдання по захисту країни захисник загинув. 19 квітня воїна провели в останню путь та поховали у рідному селі на місцевому кладовищі з усіма військовими почестями. 

Поділитись
Зараз читають