Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Памʼяті тих, кого вбила Росія: Гадюка Павло

27 Березня 2024 09:00
Лілія Биковська
Памʼяті тих, кого вбила Росія: Гадюка Павло

Щоранку о 09:00 в Україні оголошено загальнонаціональну хвилину мовчання. Кожен ранок ми згадуємо всіх загиблих внаслідок збройної агресії Російської Федерації.

Сьогодні згадуємо мешканця села Шабо Білгород-Дністровського району Гадюку Павла Леонідовича, який загинув від рук російських окупантів у березні 2023 року.

Як повідомляє Білгород-Дністровська районна державна адміністрація, Павло народився 10 червня 1988 року. З початку повномасштабного вторгнення чоловік добровільно вступив до лав ЗСУ аби захищати рідну країну від ворога. Павло самовіддано, мужньо та професійно виконував свій військовий обов’язок у найзапекліших ділянках фронту. 

Військового згадують як дуже доброго, мирного, щирого та позитивного чоловіка, у якого було багато планів та мрій на майбутнє. 

7 березня 2023 року, після отримання поранень несумісних з життям біля населеного пункту Дубово-Василівка Донецької області, Павло загинув. 16 березня в селі Шабо захисника провели в останню путь. 

14 березня 2024 року, у селі Шабо було відкрито Алею Слави на честь загиблих воїнів з Шабівської територіальної громади, де знаходиться і портрет Павла.

Поділитись
Зараз читають