Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Сів за кермо напідпитку та наїхав на людину: водій, що скоїв ДТП у місті Ізмаїл, відправиться за ґрати 

25 Лютого 2024 17:45
Олександра Сергєєва
Сів за кермо напідпитку та наїхав на людину: водій, що скоїв ДТП у місті Ізмаїл, відправиться за ґрати 

Ізмаїльський районний суд виніс вирок уродженцю села Кислиця, який влітку 2023 року скоїв ДТП, в якій ледве не загинула людина. Про це повідомляє “Махала” з посиланням на вирок суду. 

33-річний місцевий мешканець, перебуваючи за кермом автомобіля  ВАЗ-2107 у стані алкогольного сп’яніння, не впорався з керуванням та виїхав з дороги на тротуар, де наїхав на 34-річну жінку. 

Як зазначено у вироку, чоловік рухався по проспекту Незалежності у напрямку вулиці Паркова зі швидкістю близько 90 км/годину, що значно перевищує допустиму швидкість у місті. Саме через це він й втратив керування. 

Жінка-пішохід внаслідок аварії отримала забої голови, перелами плеча та обох ніг, що відноситься до ушкоджень середньої тяжкості.

В судовому засіданні обвинувачений визнав свою провину та щиро розкаявся.

Суд дослухав позицію прокурора та підсудного та вирішив, що виправлення і перевиховання обвинуваченого можливо лише в умовах ізоляції від суспільства. Тож судді обрали покарання у вигляді позбавлення волі строком на один рік з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк три роки. Крім того, за залучення експертів він має компенсувати державі 10516 гривень.

Поділитись
Зараз читають