Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Мешканка Ізмаїла увійшла до двадцятки найкращих кухарів у новому сезоні шоу «Майстер шеф»

19 Лютого 2024 14:08
Олександра Сергєєва
Мешканка Ізмаїла увійшла до двадцятки найкращих кухарів у новому сезоні шоу «Майстер шеф»

Олександра Чувакіна з міста Ізмаїл увійшла до двадцятки кращих у тринадцятому сезоні «Майстер шеф» та боротиметься за звання кращого кухара країни. Про це Олександра розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Відбірковий конкурс дівчина пройшла одразу, а ось за місце о двадцятці довелося трохи поборотися. 

Завданням дня була робота із найсмачнішим символом української кухні – салом. Спочатку завдання давав ведучий шоу Ектор – кухарям потрібно було зробити закуску з сала, яке, за умовами конкурсу, необхідно було пофарбувати у яскраві кольори за допомогою натуральних барвників.

Олександра представила судді чорний хліб із салом, пофарбованим за допомогою фрешу з буряка. Ектор оцінив ідею, однак через пересушений хліб не підняв її на балкон.

Наступною завдання давала Ольга Мартиновська, яка також запропонувала кухарям приготувати закуску з використанням сала, однак його потрібно було порізати одним з трьох запропонованих способів. Складність була у тому, що сало було теплим і важко різалося.

Тут Олександра приготувала тарталетку у вигляді деруна з батату, прикрасила страву горішками та рулетиком зі слайсу сала. Суддя була у захваті від страви та зазначила, що нарізка дівчини була навіть кращою, ніж у неї. Так Олександра виборола свій білий фартух та далі боротиметься у шоу за перемогу. 

Довідково:

У рідному місті її знають як власницю закладів правильного харчування «Хочу і буду». Щоб розробляти технологічні карти та підбирати раціони на будь-який запит, дівчина здобула освіту харчового технолога.

Наразі її їжа має великий попит як серед дорослих, так і серед дітей, адже меню розраховано й на малюків віком від шести місяців. Восени Олександра анонсувала відкриття ще одного «Хочу і буду» у місті Миколаїв. 

Поділитись
Зараз читають