Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Батьки і син відбивалися від розлючених односельців як могли: тепер раніше судимий мешканець Тарутинської громади повернеться до в’язниці

16 Лютого 2024 17:02
Олександра Сергєєва
Батьки і син відбивалися від розлючених односельців як могли: тепер раніше судимий мешканець Тарутинської громади повернеться до в’язниці

Тарутинський райсуд визнав мешканця сел аВесела Долина винним у скоєнні нападу на людину та нанесення тілесних ушкоджень, та призначив покарання у вигляді обмеження волі строком на два роки. Однак, враховуючи той факт, що підсудний вже мав непогашені судимості та перебував на іспитовому терміні, за сукупністю вироків чоловік відправиться за ґрати на п’ять з половиною років. Про це «Махала» дізналася з судового реєстру.

Подія, за яку чоловік постав перед судом, сталася ще у 2021 році. Тоді підсудний разом із свої братом, перебуваючи напідпитку, нечемно себе поводили. Їм зробив зауваження місцевий мешканець, який разом із дівчиною катався по селі на мотоциклі.

Розлючений підсудний підлетів до водія, скинув його з мотоцикла та почав разом із братом бити його ногами та руками. Перелякана дівчина зателефонувала батькам хлопця, щоб ті приїхали та допомогли йому відбитися від п’яних односельців.

Батьки дуже швидко приїхали та намагалися розняти бійку, однак брат підсудного стримував батька, аби той міг якомога довше бити хлопця. Мати намагалася вступитися за сина, однак підсудний її відштовхнув, від чого жінка впала та сильно вдарилася.

Побачивши цю картину, батько потерпілого вирвався з рук п’яного односельця, взяв з автомобіля палицю, відбив свого сина у підсудного та забрав його до машини. Однак останній на цьому не припинив свої дії, він схопив палицю та почав бити вікна від’їжджаючого автомобіля, чим наніс потерпілому та його родині не тільки фізичну, а й матеріальну шкоду.  

Постраждалий пізніше звернувся до лікарні, де йому констатували чисельні садна голови та тіла та забої м`яких тканин лівого плечового суглобу. Його мати, яку підсудний кинув за землю, отримала вивих плечової кістки.

Не заважаючи на часткове визнання провини, суд визнав чоловіка винним у нападі на людину та нанесенні їй тілесних ушкоджень. Оскільки на підсудному є непогашені судимості за крадіжку з проникненням та за нанесення тяжких тілесних ушкоджень,  наступні п’ять років та шість місяців він проведе за ґратами.

Поділитись
Зараз читають