Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В Ізмаїлі продовжують усувати наслідки атаки дронів, яка відбулася у жовтні 2023 року: оголошено тендер на ремонт пошкодженого житла

12 Лютого 2024 16:30
Наталя Іванова
В Ізмаїлі продовжують усувати наслідки атаки дронів, яка відбулася у жовтні 2023 року: оголошено тендер на ремонт пошкодженого житла

Управління житлово-комунального господарства Ізмаїльської міської ради Ізмаїльського району Одеської області оголосило тендер на ремонт житлового будинку, який розташований на вулиці Придунайська 267, що постраждав від влучання дрона під час атаки у ніч на 12 жовтня 2023 року. Про це «Махала» дізналася з сайту Держзакупівель Prozorro. 

Це вже другий аукціон на ремонт цього будинку. Наприкінці листопада місто проводило тендер на ремонт даху та встановлення вікон у будинку. Тоді вартість ремонту склала 590 675 гривень.  

Нещодавно інтернет-видання «Махала» вже розповідало, як в Ізмаїлі відновлюють житло після російських обстрілів.

Тоді начальник УЖКГ Олена Парамонова у коментарі нашому виданню зазначила, що з настанням тепла буде оголошено тендер на проведення другого етапу робіт у пошкоджених будинках – ремонт внутрішнього оздоблення та відновлення огорожі.

Останній тиждень на півдні Одещини видався теплим, тож управління розпочало оголошувати обіцяні тендери. Першим ремонт побачить будинок під номером 267.

Згідно з тендерною документацією, планується зробити наступні види робіт: розбирання старої стелі, улаштування нового каркасу, утеплення стелі, її монтаж з гіпсокартону та подальше фарбування. Стіни будуть прошпакльовані та пофарбовані, підлогу вирівнюють та застелять лінолеумом. Також буде проведено ремонт проводки у будинку, встановлено нові вимикачі та розетки. 

Окрім цього буде зроблено фасад будинку, відремонтовано господарчу будівлю (покрівля, вікна та двері, зовнішні стіни), а також встановлено нову огорожу з металопрофілю, ворота та хвіртку.

Витратити на цей ремонт планують 789 880 гривень, фінансування здійснюватиметься за рахунок місцевого бюджету.

Аукціон відбудеться 19 лютого 2024. Майбутній підрядник має завершити ремонт до 30 квітня 2024 року.

Поділитись
Зараз читають