Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

У Білгороді-Дністровському рятувальники на пожежній машині допомогли медикам дістатися до жінки, яка почала народжувати вдома під час хуртовини

27 Листопада 2023 13:42
Олександра Сергєєва
У Білгороді-Дністровському рятувальники на пожежній машині допомогли медикам дістатися до жінки, яка почала народжувати вдома під час хуртовини

Вночі, 27 листопада, до диспетчерської служби «103» надійшов виклик з віддаленого села Білгород-Дністровського району про те, що у 27-річної жінки почалися пологи. Про це повідомили у пресслужбі Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області.

Оскільки дороги сильно замело, автомобіль швидкої допомоги не мав змоги дістатися до породіллі, тому їм на допомогу прийшла служба ДСНС: рятувальники посадили команду медиків до пожежного автомобіля та за декілька годин дісталися до жінки, яка зустріла медиків вже з немовлятком на руках. 

Фельдшер оглянув жінку та її новонароджену донечку та обробив пуповину. Після стабілізації стану матері та донечки, обох на автомобілі ДСНС доставили до пожежної частини, де вони до ранку перебували у теплі під наглядом медиків.

Вранці, коли ситуація на дорогах поліпшилася, обох доправили до лікарні. 

Бажаємо мамі та дитинці міцного здоров’я і, напевно, ці пологи запам’ятаються всім учасникам цієї рятувальної операції на все життя.

Цієї ночі багатьом жінкам при надії знадобилася допомога. Наприклад у Болградському районі рятувальники допомогли вагітній жінці, автомобіль якої застряг у снігових заметах. 

Поділитись
Зараз читають