Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Начальниця відділу Болградської громади стала жінкою року в Болгарії

17 Листопада 2023 10:00
Тетяна Терзі
Начальниця відділу Болградської громади стала жінкою року в Болгарії

Переможницею одинадцятого конкурсу «Болгарка року – Свята Злата Мъгленска» стала начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Болградської міської ради Жанна Сусліна. Конкурс проводить Виконавче агентство у справах болгар за кордоном. Про підсумки конкурсу повідомляє Болгарське телеграфне агенство.

На урочистій церемонії в Софії віце-президент Іліана Йотова вручила нагороду – авторську статуетку скульптора Атанаса Карадичева та ікону святої Злати Магленської – Наталі Лульчовій із Центру бессарабських болгар у Болгарії, яка прийняла нагороду від імені Жанни Сусліної.

Нагорода конкурсу

«Сьогодні ми вручаємо нагороду дивовижній жінці, я дозволю собі говорити про неї на ім’я, тому що я мала задоволення працювати з нею в безпосередньому контакті. Це чудова людина. Це чудовий заразливий приклад жінки з великою сміливістю, з великими амбіціями, я не знаю, як вона, маючи 24 години на добу, встигає бути всюди”, – зазначила у своє привітання віце-президент.

Ільяна Йотова подякувала Жанні Сусліній, яка, на її думку, об’єднує болгарські громади. Також вона зазначила, що Жанна Сусліна допомагає молодим людям з навчанням в Болгарії, дбає про них і навіть тут створила Центр бессарабських болгар.

Поділитись
Зараз читають