Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Одразу дві громади Болградського району оригінально відзначать День молоді: як саме?

11 Серпня 2023 11:51
Ганна Ковальова
Одразу дві громади Болградського району оригінально відзначать День молоді: як саме?

Традиційно 12 серпня в Україні відзначається День молоді. Цього року в рамках святкування цього дня одразу у двох громадах Болградського району відбудуться благодійні заходи на підтримку Збройних сил України.

Оскільки перший та другий гаражні розпродажі мали шалений успіх в Болграді, волонтери вирішили провести на День молоді третій гаражний розпродаж. Організатори обіцяють багато товару, смачну каву, смаколики та фотозону. До речі, фотозона в українському національному стилі на гаражному розпродажі буде вперше. Окрім цього до ярмарку будуть залучені артисти КЗ “Центр культури і дозвілля” міськради, які протягом усього розпродажу будуть радувати болградців своїм талантом.

Початок о 10 годині на проспекті Соборному, біля кафе “У фонтана”.

Всі вторговані кошти будуть передані в благодійний фонд “Ліга добрих справ ЮА”, який опікується 88 окремим батальйоном морської піхоти.

В Арцизі відбудеться благодійний ярмарок «Добрі речі для Доброї справи!». Організатором ярмарку виступає молодіжна рада при міськраді.

“Ми запрошуємо всіх долучитися та підтримати доброчинний проєкт. Завітайте до нас, щоб придбати задешево необхідні для вас речі! На ярмарку ви знайдете різноманітні вироби, одяг, взуття, книги, побутові речі та інше. Матимете змогу зробити цікаве фото” – розповіла активістка Олена Фрунзе.

Початок о 10 годині на пририночній площі Центрального ринку (біля м’ясного корпусу).

Усі вторговані кошти підуть на загальний збір громади, щоб закупити дрони та тепловізори для військових, який на початку серпня оголосила міська рада.

Поділитись
Зараз читають