Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Морські піхотинці мстять за свого побратима з Болграда (Фото, відео)

31 Липня 2023 13:02
Лілія Биковська
Морські піхотинці мстять за свого побратима з Болграда (Фото, відео)

Військовослужбовці 88 окремого батальйону морської піхоти, який базується в Болграді, та боронить нашу країну в найзапекліших точках фронту, нещодавно втратили свого побратима. 20 липня, під час виконання бойового завдання у Донецькій області, загинув 51-річний мешканець Болграда Григорій Борисович Лазарєв.

29 липня в рідному місті солдата Лазарєва провели в останню путь. Друзі згадують Григорія як дуже порядну, витриману і чесну людину. Він спочатку працював у відділені Болградської поліції. Потім перейшов служити за контрактом у 88-й батальйон морської піхоти. Перебував на фронті з перших днів війни. Був справжнім патріотом, якого поважали побратими, тому для них це важка втрата.

Помста за полеглого героя не забарилася: побратими Лазаря, а саме таке військове прізвисько мав Григорій, вже мстяться за нього на полі бою.

До інтернет-видання «Махала» потрапили унікальні кадри, на яких видно, як піхотинці відправляють міни на смерть до окупантів із написом «За Лазаря від мінометників 88 ОБМП». 

Поділитись
Зараз читають