Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Як саратські рокери допомагають ЗСУ

22 Липня 2023 16:14
Алла Корінь
Як саратські рокери допомагають ЗСУ

Молодіжний рок-гурт “Сармати”, який за останнє десятиріччя став однією з візитівок Сарати та громади, у цей тривожний час знайшов себе у гідній справі – допомозі нашим захисникам, воїнам Збройних сил України.

Так, молоді музиканти провели благодійний концерт, запланований до Дня Конституції України, але разом з іншими святковими заходами перенесений, бо громада саме тими днями перебувала у жалобі з приводу загибелі молодого воїна Сергія Смолянця родом з Михайлівки.

Той концерт пройшов з успіхом та допоміг зібрати майже 10 тисяч гривень, які були передані бійцям 22 механізованої бригади. Саме там у розвідроті служить мешканець Саратщини і “михайлівський зять” Сергій Якушев. Військові його підрозділу просили допомоги з машиною, і волонтерський центр вже придбав для них “Ниву”, а зібрані на рок-концерті гроші пішли на ремонт авто та придбання причепу. 

Згодом музиканти взяли участь у подібному заході в Ізмаїлі. Нещодавно, в одеському розважальному закладі “More music clab” відбувся концерт гурту “Сармати” в рамках благодійного проєкту “МУЗРУХ”. Цей проєкт спрямований на збір коштів силами музикантів з метою підтримки ЗСУ. У заході брали участь ще три гурти з різних міст України. 

Молодіжний рок-колектив під керівництвом Давида Бурлаченка нарощує активність, на очах міцнішає та розширює коло завзятих фанів. Тому що залишається відданим обраному стилю, що виключає будь-який фальш як у музиці, так і в житті. Кожний виступ “Сарматів” – це повна віддача, щире звернення до людей та світу.

Поділитись
Зараз читають