Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Родина з Арциза подарувала громаді квіти елітних сортів: їх висадили в Освітньому парку

08 Липня 2023 14:02
Ганна Ковальова
Родина з Арциза подарувала громаді квіти елітних сортів: їх висадили в Освітньому парку

Благоустрій Освітнього парку в місті Арциз продовжується. Нещодавно інтернет-видання “Махала” розповідало, що в парку вже висадили багато різноманітних дерев. Всі вони були подаровані громаді або підприємцями, або комунальними закладами, або ж простими мешканцями громади. І ось в майбутньому парку зʼявилися перші багаторічні квіти.

Як розповіла нашому виданню начальниця відділу освіти, молоді та спорту Арцизької міської ради Людмила Жосан, в пʼятницю в парку висадили близько 200 ірисів елітних сортів.

Цибулини квітів громаді подарувала родина Василя та Наталі Райчевих. Висадили їх у формі серденька працівники-освітяни.

Біля кожної рослини найближчим часом буде встановлена табличка з іменем того, хто подарував її громаді. Відділ освіти вже знайшов спонсора, який безкоштовно виробив ковані стійки для іменних табличок.

“На літній період ми призупинили висадку дерев. Продовжимо восени. Наразі плануємо роботу з вимощення тротуарів на громадських засадах. Роботи ще багато, але ентузіазм в нас є! Тому хто бажає долучитися до проєкту і закарбувати своє ім’я у створенні парку, телефонуйте нам, пишіть або приходьте до Відділу. Спільними зусиллями усе вийде” – зазначила Людмила Жосан.

Нагадаємо, роботи зі створення Освітнього парку в Арцизькій громаді розпочалися у квітні.

Поділитись
Зараз читають