Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Російські окупанти готують теракт на Запорізькій атомній електростанції, – Зеленський (Відео)

22 Червня 2023 12:05
Ганна Ковальова
Російські окупанти готують теракт на Запорізькій атомній електростанції, – Зеленський (Відео)

Українська розвідка отримала інформацію про те, що Росія розглядає сценарій терористичного акту на Запорізькій атомній станції. Про це повідомив Володимир Зеленський у своєму зверненні.

Це найбільша атомна станція в Європі. Всі в світі, Магате, всі країни та всі лідери точно знають, що там відбувається. Росія використовує Запорізьку атомну станцію як елемент у своїй агресії. Окуповує станцію, прикриває нею обстріли сусідніх міст, тримає там зброю і військових. Наша розвідка отримала інформацію, що Росія розглядає сценарій терористичного акту на Запорізькій атомній станції – терористичного акту з викидом радіації. Вони все підготували для цього.

На жаль, уже неодноразово мені доводилося нагадувати, що радіація не знає державних кордонів і те, по кому вона вдарить, визначається лише напрямком вітру.

Ми передаємо всю наявну інформацію нашим партнерам – кожному у світі. Усі докази. Європа, Америка, Китай, Бразилія, Індія, арабський світ, Африка – усі країни, абсолютно всі мають це знати. Міжнародні організації. Усі. 

Жодних терактів на атомних станцій ніколи, ніде не повинно бути. Цього разу не має бути як із Каховкою: світ попереджено, отже, світ може і повинен діяти.

– зазначив Президент України Володимир Зеленський.

Поділитись
Зараз читають