Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Співак з Болграда Олексій Козарев випустив пісню з легендою української музики Іво Бобулом (Відео)

09 Травня 2023 15:58
Софія Чебан
Співак з Болграда Олексій Козарев випустив пісню з легендою української музики Іво Бобулом (Відео)

Днями на Youtube-каналі Олексія Козарева вийшов кліп на його авторську пісню «Immigrant song». В дуеті з уродженцем Болграда заспівав метр української естради Іво Бобул. 

Іво, послухавши пісню, відразу дав згоду, сказавши: «В цій пісні є зерно і вона буде жити навіть сама по собі, бо стосується кожного і кожної…»

 «Цю пісню я написав давно, майже 10 років тому. На це мене надихнула моя сестра Ольга, яка живе в США. Я дуже скучив за нею, тому в мене народилися ці вірші. Пісня лежала собі та чекала слушного моменту, і ось він настав. Ми рік вели переговори та узгоджували графік з Іво. В грудні минулого року записали звук, і от нещодавно завершили роботи з відео», –  розповів «Махалі» Олексій.

Пісня про розлуку з сестрою набула нового значення після 24 лютого 2022 року. Зараз це не просто історія однієї родини, а багатьох українців, хто вимушено покинув Україну. Це біль і ностальгія кожного українця і кожної українки. Стосується всіх, хто покинув дім, але мріє туди повернутися.

Пісня “Immigrant song” – це діалог між сином і батьком. Два покоління, один біль…

Іво Бобул був викладачем Олексія, коли той навчався в київському виші, тому для хлопця працювати з таким видатним музикантом було особливо почесно.

«Іво не потребує дуетів, він вже легенда, історія. Тому мені надзвичайно приємно, що він погодився. Ми разом працювали, дещо виправляли, дещо дописували. Це прекрасний досвід, і я маю надію, що пісня прийде до душі меломанам», – каже Олексій.

Нагадаємо, минулого року Олексій Козарев випустив пісню з подякою українським рятувальникам та волонтерам. Окрім цього він став виконавцем пісні “Ukrainian Pie”, яку американець Хел Поллак присвятив українським захисникам та незламному духу нашого народу.

Поділитись
Зараз читають