Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

З передової у РАЦС: В Болграді відбулася зворушлива церемонія одруження

14 Квітня 2023 17:47
Тетяна Манолова
З передової у РАЦС: В Болграді відбулася зворушлива церемонія одруження

Сьогодні в Болграді одружилися військовий Збройних сил України Владислав та переселенка з Бахмуту Олена Ільчук.

З цією родиною читачі нашого видання вже знайомі. Олена, уродженка села Виноградівка Болградської громади, ще у 2001 році познайомилася з військовослужбовцем Владиславом та переїхала на  його батьківщину, в Донецьку область. 

Після повномасштабного вторгнення жінка з донькою Вікторією та матір’ю Владислава переїхали з Бахмуту у Болградський район. А чоловік, який на той час був військовим пенсіонером, повернувся до лав ЗСУ. 

З 21 березня 2022 року родина не бачила його, понад рік вони не мали змоги обійняти один одного.  І ось на цьому тижні родина Ільчук возз’єдналася, Владислав приїхав у довгоочікувану відпустку.

Олена з чоловіком схотіли, щоб ця зустріч запам’яталася на все життя та вирішили одружитися. Адже офіційно вони не були подружжям.

Тому сьогодні в теплий квітневий день відбулася урочиста церемонія одруження, якої у молодят не було 22 роки тому.

“Тільки ми знаємо, через що довелося пройти за цей останній рік. І зараз насолоджуємося миттю. Багато років тому ми зустрілися в Болграді та закохалися, а тепер ми відчуваємо почуття навіть сильніші. Доля подарувала нам шанс бути разом, життя продовжується”, – розповіла Олена Ільчук. 

Сьогодні вони надягнули весільні обручки один одному, дали клятву на вічне та щасливе кохання, вірність та взаємоповагу. 

В Бахмут їм вже немає куди повертатись – їх квартира у багатоповерхівці постраждала. Але в них є родина, в якій править любов та повага.

Інтернет-видання “Махала” вітає молодят зі святом! Бажаємо щастя, многая літа у злагоді та любові!

Тетяна Манолова

Про життя переселенців родини Ільчук можна почитати за посиланням.

Поділитись
Зараз читають