Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В Болградській громаді на два дитячих садочки стало менше

03 Квітня 2023 18:01
Ганна Ковальова
В Болградській громаді на два дитячих садочки стало менше

На 52-ій сесії Болградської міської ради, яка відбулася минулого тижня, депутати підтримали рішення про реорганізацію одразу двох дитячих дошкільних закладів. Про це повідомили в міській раді.

Депутати реорганізували ясла-садок №7 «Сонечко» шляхом приєднання його до ясла-садку №8 «Усмішка». Зазначимо, що раніше інтернет-видання “Махала” вже повідомляло, що депутати готуються прийняти це рішення. Тоді в міській раді пояснювали це рішення неможливістю облаштувати укриття, без якого в умовах воєнного стану не має права працювати будь-який навчальний заклад. Також це рішення обумовлене маленькою кількістю відвідувачів. Станом на перше березня 2023 року садок відвідували 8 дітей різного віку, з яких четверо цього року підуть до школи.

Міський голова Сергій Димитрієв надав депутатам розʼяснення стосовно будівлі, де був розташований дошкільний навчальний заклад до реорганізації.

«Продавати його ми не збираємось. Є два варіанти його використання у майбутньому – як приміщення для Будинку сімейного типу або для розміщення у ньому ВПО», – запевнив Сергій Димитрієв.

Окрім цього, депутати реорганізували Оксамитненський заклад дошкільної освіти ясла-садок «Тополенька» до Оксамитненського ліцею ім. І. І. Булгарова.

Ганна Ковальова
Фото Болградської міськради

Поділитись
Зараз читають