Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

ТАРУТИНСЬКА ГРОМАДА ПРОВЕДЕ В ОСТАННЮ ПУТЬ ОЛЕКСАНДРА ЗЕЛЕНОГО

02 Лютого 2023 16:28
Ганна Ковальова
ТАРУТИНСЬКА ГРОМАДА ПРОВЕДЕ В ОСТАННЮ ПУТЬ ОЛЕКСАНДРА ЗЕЛЕНОГО

Завтра, третього лютого, в останню путь Тарутинська громада проводжатиме свого Героя, командира гранатометного відділення протитанкового взводу механізованого батальйону молодшого сержанта Зеленого Олександра, 1985 року народження.

Герой встав на варту країни та мужньо тримав оборону. Та на превеликий жаль, під час бойових дій за визволення України від російських загарбників, поблизу населеного пункту Олександрівка Херсонської області ще 29 березня 2022 року віддав своє життя.

Поховають Олександра в смт. Березине Тарутинської громади, де він й мешкав.

«Він не дожив до свого 35-річчя. Звістка про його загибель стала шоком, це біль, який палає, Тарутинська громада у скорботі. Замість щасливих моментів, родина має ховати чоловіка, який мав багато планів, але клята рашистська навала забирає найцінніше. О 10:15 просимо мешканців смт. Тарутине та всі організації селища взяти участь у створенні живого коридору по вулиці Красна. Автомобіль із загиблим виїжджає з моргу  Тарутинської лікарні у напрямку  світлофору,  далі вздовж автостанції та по вул. Центральній”, – повідомила Тарутинська селищна рада.

Тетяна Манолова

Поділитись
Зараз читають