Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ СПОКІЙНО, А ОТ В СУСІДНІЙ МОЛДОВІ – НІ. РОСІЙСЬКІ СПЕЦСЛУЖБИ РОЗХИТУЮТЬ СИТУАЦІЮ В КРАЇНІ, НАМАГАЮЧИСЬ СХИЛИТИ УРЯД МОЛДОВИ НА СВІЙ БІК

07 Листопада 2022 09:24
Ганна Ковальова
В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ СПОКІЙНО, А ОТ В СУСІДНІЙ МОЛДОВІ – НІ. РОСІЙСЬКІ СПЕЦСЛУЖБИ РОЗХИТУЮТЬ СИТУАЦІЮ В КРАЇНІ, НАМАГАЮЧИСЬ СХИЛИТИ УРЯД МОЛДОВИ НА СВІЙ БІК

Ніч в Одеській області пройшла спокійно без сигналів повітряної тривоги та без обстрілів. В Чорному морі наразі знаходиться угруповування ворожих кораблів, яке складається з трьох бойових одиниць, але не присутній жодний ракетоносій з ракетами морського базування типу “калібр”. На жаль, це не означає перш за все закінчення війни, й найголовніше не означає, що зникла загроза нанесення ракетно-дронових ударів. Війна продовжується. Ми віримо й підтримуємо Збройні сили України. І кожен на своєму місці продовжує виконувати ту роботу, яка наближає нас до Дня Перемоги та настання миру”, – повідомив у своєму ранковому зверненні Сергій Братчук, речник керівника Одеської обласної військової адміністрації.

Якщо ситуація в Одеській області повністю контрольована й в нас досить спокійно, то, наприклад, в сусідній Молдові прибічники проросійської партії “Шор” влаштовують антиурядові протести.

Таким чином россія використовує прихованих, що працюють під прикриттям, агентів спецслужб для розхитування ситуації в країні. Побоюючись симпатики українцям від мешканців Молдови, Москва хоче максимально використати соціальне недовольство людей: через економіку схилити уряд Молдови на свій бік. Але ці соціально-політичні авантюри не мають успіху. Контингент рашистських військ наразі не несе критичної загрози з боку Придністров’я. Але Сили оборони України ретельно моніторять ситуацію“, – пояснили в оперативному командуванні “Південь”.

Фото з одного з мітингів в Молдові

Поділитись
Зараз читають