Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

БОЛГРАДСЬКІ МОРПІХИ ОТРИМАЛИ ПОСИЛКИ ВІД ДІТЕЙ ТА ВОЛОНТЕРІВ БЕССАРАБІЇ (ФОТО)

31 Жовтня 2022 16:45
Ганна Ковальова
БОЛГРАДСЬКІ МОРПІХИ ОТРИМАЛИ ПОСИЛКИ ВІД ДІТЕЙ ТА ВОЛОНТЕРІВ БЕССАРАБІЇ (ФОТО)

Військові 88 окремого батальйону морської піхоти, які звільняють та захищають Україну від російських окупантів, отримали посилки від волонтерів та дітей Бессарабії.

На війні можна звикнути майже до всього, тож волонтеркою за 9 місяців війни нікого вже не здивуєш. Але військові, які б не були зморені на позиціях, який би не мали настрій, тільки кажеш – то прислали діти, їм треба фотку! – суворі бородаті дядьки у брудному пікселі мовчки стають, виходять з окопів, чепуряться, шикуються, розбирають на руки коробки, щиро посміхаються, мов би немає навколо обстрілів, крові, смерті, жаху, війни… Є тільки наша нескінчена чоловіча вдячність всім вам, наші далекі, але такі близькі українці – маленькі та дорослі“, – розповіли з передової морпіхи на своїй сторінці в Фейсбуці.

Військові зазначають, що такі посилки є дуже важливими на фронті, адже саме завдяки таким речам, в них підіймається настрій.

Кожен з нас знає по собі, що навіть тоненька волонтерська шапка гріє по-домашньому, що будь-яке печиво з волонтерського набору смакує просто неймовірно, а ще є закрутки, мед, а сало…. Боже ж мій, що то за сало!
І ми цінуємо вашу допомогу іноді більше за власні речі – будь то старенький перефарбований мікроавтобус на євробляхах, який хлопці невідомо як, раз за разом, вперто реанімують в найкоротший час, чи крутий дизель-генератор, який бійці завжди першим ділом поспіхом тягнуть в укриття під час ворожого обстрілу, або в’язані вручну бавовняні шкарпетки у наших мокрих берцях, або наклеєний скотчем в простріленій кабіні броньовика дитячий малюнок чи то простенька лялька-мотанка на штурмовому рюкзаку нашого брата-морпіха
“, – зазначили військовослужбовці.

Читайте також: Учні Криничненського ліцею зібрали українським солдатам 15 посилок з традиційними оберегами

Читайте також: Учні Арцизької школи №5 передали українським захисникам бензогенератор

Нагадаємо, волонтери Болграда зараз збирають кошти на придбання дронів з системами скидання вантажу, тепловізорів, оптичних прицілів та дизельних або бензинових генераторів для військових 88 окремого батальйону морської піхоти. Ці прилади дуже потрібні нашим воїнам здолати ворога та наблизити Перемогу.

Мета – зібрати 100 000 гривень. Приєднатися до збору можна за цими реквізитами:

Найменування одержувача: БО БФ «ЛIГА ДОБРИХ СПРАВ ЮА»
Код отримувача: 44724712
Рахунок у форматі згідно зі стандартом IBAN: UA623052990000026002044915646
Назва Банку: АТ КБ “ПРИВАТБАНК”
Призначення платежу: благодійний внесок

Ганна Ковальова

Поділитись
Зараз читають