Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В СЕЛАХ АРЦИЗЬКОЇ ТА ТАРУТИНСЬКОЇ ГРОМАД ВІДРЕМОНТУВАЛИ ВОДОПРОВІД

23 Жовтня 2022 14:30
Ганна Ковальова
В СЕЛАХ АРЦИЗЬКОЇ ТА ТАРУТИНСЬКОЇ ГРОМАД ВІДРЕМОНТУВАЛИ ВОДОПРОВІД

В селі Серпневе Тарутинської громади та в селі Нова Іванівка Арцизької громади місцеві комунальні підприємства відремонтували водопровід.

В селі Серпневе днями завершені роботи, у ході яких закільцьована існуюча водопровідна мережа. Дані роботи проводились для того, щоби збільшити тиск води у водопроводі.

Ремонт водопроводу проводився працівниками комунального підприємства «Лейпциг» Серпневського старостинського округу завдяки СФГ «Кристал», який надав екскаватор.

З метою недопущення захаращення великих площ землі сміттям та збереження навколишнього середовища, в південній частині селища Серпневе зачистили сміттєзвалище, а в північній частині населеного пункту вирили котлован для збору сміття.

В селі Нова Іванівка через аварійний стан однієї з гілок водопроводу на трубопроводах часто виникали прориви, що призводило до припинення водопостачання споживачам.

Щоб усунути проблему і забезпечити місцевих мешканців безперебійною подачею води, на днях працівники КП «Комфорт-16» оперативно здійснили заміну трубопроводу на аварійній ділянці по вул. Кооперативній.

Після завершення усіх ремонтних робіт водопостачання було відновлено.

Поділитись
Зараз читають