Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

СПОРТ, МУЗИКА ТА КІНО: ЯК ВІДЗНАЧИЛО ДЕНЬ МОЛОДІ ЗАЛІЗНИЧНЕ БОЛГРАДСЬКОЇ ГРОМАДИ

15 Серпня 2022 10:39
Тетяна Терзі
СПОРТ, МУЗИКА ТА КІНО: ЯК ВІДЗНАЧИЛО ДЕНЬ МОЛОДІ ЗАЛІЗНИЧНЕ БОЛГРАДСЬКОЇ  ГРОМАДИ

В с.Залізничне до Дня молоді були підготовлені різні заходи.  Вони розпочалися з настільного тенісу, у яких взяли участь команди учнів школи. Суддею ігор виступив Валерій Паламарчук. Змогли згадати навики гри і доросліші мешканці громади.

У ході офіційного відкриття свята, біля Залізничненського Будинку культури, відбулося нагородження переможців грамотами відділу культури, туризму, молоді та спорту Болградської міської ради.

«Я вітаю молодь громади зі святом. Бажаю кожному здоров’я, якнайшвидшого миру, щоб наступний День молоді ми відсвяткували яскравіше і масштабніше», – звернулася до присутніх староста села Залізничне Світлана Гергі.

Після чого розпочалася музична програма, підготовлена працівниками Залізничненського БК та учнями, вчителями Залізничненського навчального закладу. Відкрила концерт пісня-символ нескореної України – «Ой лузі червона калина…».

У дружньому матчі з волейболу взяли участь дві команди – вчителів та школярів та команда дорослих представників села, серед яких і родина переселенців. В результаті перемогу з рахунком 2:0 здобула молодь і   була нагороджена двома волейбольними м’ячами.

Завершилося свято молодості переглядом фантастично-пригодницького фільму «Джуманджі», трансляція якого проводилася під відкритим небом – на спеціально розгорнутому екрані.

Джерело

Поділитись
Зараз читають