Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В ТЕПЛИЦЬКІЙ ГРОМАДІ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ ОНОВИЛИ ШКОЛУ, НЕЗВАЖАЮЧИ НА ВІЙНУ

18 Травня 2022 13:40
Тетяна Терзі
В ТЕПЛИЦЬКІЙ ГРОМАДІ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ ОНОВИЛИ ШКОЛУ, НЕЗВАЖАЮЧИ НА ВІЙНУ

Школі в селі Садове Теплицької громади вже сто років. Минулого року її включили до програми президента «Велике будівництво». Планувалося, що в селі буде нова школа, але війна внесла свої корективи.

 Для того, щоб діти мали змогу займатися в теплі, затишку та комфорті, поки збудується нова школа, у депутатському корпусі Теплицької сільської ради було прийнято рішення відремонтувати один із невеликих корпусів, де займаються діти двох класів. На одній із сесій з місцевого бюджету було виділено близько 500 тисяч гривень. І ось настав час приймати роботу.

 «Роботи виконані якісно: стіни, стелі у відмінному стані, їх оштукатурили, шпатлювали та нанесли спеціальне покриття – кольорове на стіни, біле на стелі. Тішить око благородного кольору, красиво скомбінована салатова з білим та жовтим плитка на підлозі. Пластикові вікна та двері, ідеальні укоси», -зазначив Теплицький сільський голова Іван Леонтьєв.

Директорка Садовської школи Галина Оніщук розповіла, що новий опалювальний котел працює добре. При невеликій витраті вугілля приміщення швидко нагріваються. Електропроводка, світло – все нове. Прибрано всі старі печі, встановлені сучасні батареї, проведено водогін, зроблено вимощення, замінено підлогу. У школі з нетерпінням чекають учнів у затишних гарних кабінетах та неодмінно вірять у перемогу.

Поділитись
Зараз читають