Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Жителька Саф’янівської громади отримувала незвичні посилки, які зацікавили правоохоронців

Жителька Саф’янівської громади отримувала незвичні посилки, які зацікавили правоохоронців

В Ізмаїлі під час отримання посилки правоохоронці затримали жінку. Посилка була непростою, а з наркотичною речовиною. Про це повідомляє пресслужба Ізмаїльського райвідділу.

Слідчі під час огляду місця події вилучили у жінки картонну коробку, всередині якої знаходився старий телефонний апарат, а у ньому були заховані два поліетиленові пакети з кристалічною речовиною. Проведеним експрес-тестом поліцейські підтвердили наркомісткість речовини у пакетах, і скерували її на експертизу.

Громадянка зізналася, що невідома особа написала їй в «Telegram» і запропонувала підзаробити. Вона погодилась і їй почали надходити посилки з невідомими речовинами, а на телефон – замовлення. Жінка фасувала та розповсюджувала наркотичні засоби шляхом «закладок».

Суд обрав жінці запобіжний захід у вигляді домашнього  арешту. Після проведення експертиз буде надано остаточну правову кваліфікацію діям правопорушниці та висунуто обвинувачення. Наразі поліцейські встановлюють канал постачання забороненої речовини та причетних до цього злочину осіб. Жінці загрожує до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна.

Поділитись
Зараз читають