Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Житель міста Ізмаїл ризикує сісти за ґрати за систематичне насильство над цивільною дружиною

14 Травня 2024 17:55
Олександра Сергєєва
Житель міста Ізмаїл ризикує сісти за ґрати за систематичне насильство над цивільною дружиною

56-річний чоловік неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за побиття дружини, проте можливість отримати новий штраф його не лякала, тож він знову і знов підіймав руку на жінку. Тому правоохоронці завели проти домашнього тирана кримінальну справу. За систематичне домашнє насильство тиран може сісти до в’язниці. Про це повідомили у поліції.  

Чоловік давно перебуває на профілактичному обліку в Ізмаїльському районному відділу поліції за категорією «кривдник» за образи, лайку, скандали відносно 50-річної цивільної дружини, а суд неодноразово карав його штрафами. 

Після сплати штрафів чоловік на деякий час заспокоювався, однак потім знову прилягав до чарки та починав кричати на співмешканку та навіть бити її.

Наразі правоохоронці зібрали достатньо доказів і висунули кривднику обвинувачення в домашньому насильстві. Обвинувальний акт скеровано до суду. 

За скоєне чоловіку загрожує покарання у вигляді громадських робіт строком від 150 до 240 годин або пробаційним наглядом на строк до п’яти років, або обмеження волі на той самий строк, або позбавлення волі на строк до двох років.

Поділитись
Зараз читають